ENG-Connect banner
ENG-Connect banner
ENG-Connect
ENG-Connect
ENG-Connect
ENG-Connect
Snel zoeken
Blader doorheen alle vacatures

Ons verhaal

WIE ZIJN WE?

Wij zijn een enthousiast en multidisciplinair team met ervaring binnen werving en selectie van hoogopgeleide wetenschappelijke en technische profielen. We hebben zelf als ingenieur hands-on ervaring opgebouwd in verschillende industriële omgevingen .

Waarom kiezen voor ENG Connect?

“Connect to grow” is ons motto. ENG Connect wil u helpen in uw groei. Bent u als bedrijf op zoek naar een nieuwe werknemer, of wil u zich als kandidaat verder ontplooien in uw loopbaan, dan zijn wij de gesprekspartner die voor u het verschil zal maken

Goesting is wat ons drijft, vakkennis en dynamiek wat ons onderscheidt. We verduidelijken dit even voor u.

Dynamiek: we communiceren to the point, duidelijk en volgens afspraak. We werken snel en transparant en in dialoog met de opdrachtgever en kandidaat. We bieden u dienstverlening op maat.
Goesting: we halen persoonlijke voldoening uit het realiseren van de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. We zien elke opdracht als nieuwe uitdaging en dat ervaart u!
Vakkennis: vanuit onze achtergrond graven we inhoudelijk in de diepte. Dit vertaalt zich in goed gescreende kandidaten: we hebben oog voor relevante vakkennis en ervaring, de mens achter de ingenieur, en de context waarin hij/zij functioneert .